Протягом святкування гостей радували своїми виступами творчі колективи університету, чарівні ведучі, високоповажні гості, ну і звичайно, яскраві та неперевершені студентські пари. 19 пар-конкурсантів радували глядачів цілий вечір своїми танцювальними досягненнями - від повільного вальсу до пристрасного танго.

студентський бал у аграрному університеті

Не зважаючи на умови конкурсу, вельмишановне журі на чолі із помічником ректора Русланом Володимировичем Будяком відмітили: «Сам факт прекрасного дійства та прикладених до нього максимальних зусиль уже робить усіх учасників переможцями та прикладом для наслідування усьому студентству!»

нагородження королеви та короля балу

Та все ж таки конкурс є конкурс, тож наприкінці вечора тамуючи інтригу ректор Григорій Миколайович Калетник побажав усім студентам здійснення мрій та нагородив короля та королеву Подільського балу, звання яких виборола пара під номером 13 – Тавровський Олександр та Коваль Анастасія. Також було визначено найромантичнішу (пара №14 Лисенко Вікторія та Сивиринський Віталій) і найекстравагантнішу (пара №18 Іщенко Марія та Васильчук Вадим) пари.

Король та королева балу Тавровський Олександр та Коваль Анастасія

Неперевершена краса, елегантність та витонченість надовго закарбували неповторні спогади про Подільський бал у кожного конкурсанта та гостя.



Переглядів: 8279
Поширень: 0