14 лютого у Вінницькому Будинку офіцерів пройшов виступ команд КВН на приз зимового кубка команди «Вінницькі перці». Виступали сім команд з Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Києва.

зимовий кубок КВН у Вінниці

Переможний кубок з рук голови жури Олексія Порошенка-молодшого отримали хлопці з хмельницької команди «Отдыхаем вместе».

Переможний кубок з рук голови жури Олексія Порошенка отримали хлопці з хмельницької команди «Отдыхаем вместе»

Але перед цим був виступ решти інших команд, які приз не отримали, але глядачам гарний настрій подарували. А особливо зал затих, коли хлопці з вінницького гурту «Чак Норріс» в кінці свого виступу привітали своїх коханих дівчат, що вболівали за них у залі, вручивши їм по червоній троянді. Зал ще не знав, що головне - попереду.

На сцену вийшов ще один учасник гурту з трьома білими трояндами.

- Ми з тобою вже 6 років разом, - сказав він дуже зворушливо. - Ти стала для мене найближчою людиною, яка завжди мене розуміє. І хочу все життя бути з тобою.

освідчення на КВНі

З цими словами хлопець спустився зі сцени і побіг через весь за на «гальорку». Там сиділа дівчина, яка від несподіваних емоцій закрила обличчя руками. Хлопець дістав з кишені коробочку з обручкою і у мікрофон запитав: «Ти будеш моєю дружиною?». Тихе дівоче «так» потонуло у оплесках та захопливих вигуках глядацького залу. Потім був поцілунок і хлопець повернувся далі грати на сцену. А зворушена дівчина в оточенні подружок залишила зал.

пропозиція вийти заміж на КВН

Після закінчення запальної гри і вручення головного призу зимової ліги на приз «Вінницьких перців» учасники команди-переможниці «Отдыхаем вместе» з Хмельницького, витираючи піт з чола, ділились враженнями.

команда КВН «Отдыхаем вместе»

- Ми приїхали у Вінницю за 30 хвилин до вступу і не розраховували на перемогу, бо досить сильні команди виступали перед нами. Дуже гарний зал, дуже яскравий, дуже живі глядачі і наш дружній колектив просто хотів подарувати радість у таких святковий день, - говорить Олександр Степаненко, капітан команди «Отдыхаем вместе».

14 лютого у Вінницькому Будинку офіцерів пройшов виступ команд КВН на приз зимового кубка команди «Вінницькі перці»

Олексій Порошенко-молодший, який очолював журі, вперше у своєму житті взагалі оцінював гру команд КВН.

- Я дуже радий що в такий день я сьогодні у Вінниці, - говорить Олексій Петрович. – І хоча я вперше у своєму житті був головою журі, але намагався бути об’єктивним. Це було фантастичне дійство, що дарувало гарний настрій, де команди створили абсолютно справжній настрій до Дня святого Валентина. На жаль, під час мого студентського життя не було ось таких КВНів. Я завжди дивився виступи, але сам не брав участь і по-доброму заздрив людям які були на сцені.

14 лютого у Вінницькому Будинку офіцерів пройшов виступ команд КВН на приз зимового кубка команди «Вінницькі перці»

Під час виступу команди кілька разів використовували жарти про корпорацію «Рошен» та особисто Петра Порошенка. Запитали у Олексія Петровича, якою була його реакція на такі виступи.

- Дуже сміявся, бо було приємно,- зізнався він. - Я сам замислився скільки білих цяточок на цукерці «Стріла». Досі посміхаюся від жарту «Як приймає душ Петро Порошенко», коли застосували музику і світлові спецефекти з програми фонтану.



Переглядів: 11318
Поширень: 0