За мету організатори поставили перед собою проведення інформаційно – просвітницької кампанії на Вінниччині, створення співтовариства районних координаторок молодіжних просвітницьких активностей з метою формування ґендерної культури представників територіальної громади.

Для того щоб досягти даної цілі учасниці пройдуть курс тренінгів: «Основи гендерної рівності. Тематичний глосарій», «Адвокація. Алгоритм організації та проведення інформаційно-просвітницьких заходів», «Моніторинг, виявлення дискримінації в інформаційно-рекламному просторі». Після здобуття необхідних знань випускницями програми буде сформована та реалізована програма регіональних інформаційно-просвітницьких заходів та креативної соціальної реклами, підтримка місцевих ініціатив.

І так, випадково то чи ні, 23 лютого у День усіх чоловіків, 20 молодих, амбіційних та перспективних дівчат (відібраних на конкурсній основі) Вінниччини на чолі із організаторами приступили до роботи. А почали із тренінгу по «Гендерній політиці» та «Лідерству».

Кожна із дівчат різна та неординарна із своїм бачення світу та шляхів вирішення суспільно важливих проблем. Учасниці представляли різні навчальні заклади та громадські організації. Та, як виявилось, проти гендерних об’єднуючих ознак протидія неможлива. Зайшли в аудиторію зранку 20 дівчат, а вийшли вкінці дня одна команда.

Тож залишається побажати дівчатам успіху та чекати перших результатів роботи їх об’єднання.



Переглядів: 3605
Поширень: 0