Про це під час прес-конференції, що відбулась 1 березня в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації повідомили організатори проекту – активісти Спілки молодіжних організацій Вінниччини.

Стартував соціальний проект для дітей із малозабезпечених родин «Твої мрії»

«Твої мрії» – це соціальний проект, ініційований Спілкою молодіжних організацій Вінниччини, в рамках якого діти з малозабезпечених родин отримують можливість безкоштовно провести яскравий вихідний день у компанії друзів. Кіносеанси, караоке, боулінг, ігрові центри, ковзанки, зоопарк, аквапарк, ролледром – найулюбленіші розваги на будь-який смак чекатимуть на дітлахів, завдяки співпраці Спілки молодіжних організацій Вінниччини та партнерів проекту. Серед організацій-партнерів проекту – найвідоміші торгові марки, що представляють індустрію розваг та мережу фаст-фудів м.Вінниці.

Організатори акції переконані, що соціальний проект «Твої мрії» стане успішним кроком для забезпечення якісно нового та змістовного дозвілля маленьких вінничан, стане запорукою всебічного розвитку молоді Вінницької області та відкриє шлях до виховання культури доброчинності, яка сьогодні тільки почала зароджуватись у нашій країні. Двічі на місяць волонтери Спілки даруватимуть дітям радість вихідного дня.

Проект реалізовується за підтримки та сприяння Вінницького міського департаменту освіти та Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Висвітлення проекту відбувається за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.



Переглядів: 4917
Поширень: 0