У фестивалі беруть участь збірні команди з числа студентів (магістрантів, аспірантів) вищих навчальних закладів м.Вінниця. Особливістю другого фестивалю є включення до числа учасників окрім ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, ще й ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

У цьогорічному фестивалі студенти зможуть продемонструвати свої здібності у таких жанрах:

  • вокальне мистецтво – змагання вокалістів;
  • хореографічне мистецтво – змагання малих груп;
  • сценічне мистецтво – виступи команд КВН;
  • спортивний напрямок – змагання з нетрадиційних видів спорту (боулінг, більярд, теніс) та з футболу;
  • інтелектуальний напрямок – змагання з гри «Дебати»;
  • соціальний напрямок – конкурс-звіт студентських соціальних проектів.

Цього року команди-учасники «Вінницької студентської весни» змагатимуться за звання найкращої у 5-ти номінаціях: «Спорт», «КВН», «Видовищна програма», «Дебати», «Соціальний проект».

За результатами змагання у кожній номінації команда-учасник буде заробляти певну суму балів, яка заноситиметься до таблиці рейтингу фестивалю. У кожній номінації відповідно до набраних балів буде визначено переможця номінації, за що команда-переможець буде нагороджена пам’ятним дипломом , кубком та грошовою винагородою у сумі 1 000 грн.

За підсумками усіх турів та загальною сумою балів, набраною у всіх етапах фестивалю, визначається команда-переможець, якій буде присвоєно звання володар гран-прі фестивалю. Ця команда одержить пам’ятний символ фестивалю – кубок, диплом та грошову винагороду у сумі 5 000 грн.



Переглядів: 3576
Поширень: 0