Цьогоріч ми знову збираємо студентів, щоб дати їм змогу отримати нові знання, попрацювати над вирішенням завдань та розкрити свій потенціал. В результаті вони отримують актуальний і практичний досвід, якого не вистачає під час навчання в університеті.

Наша ціль - налагодження тісного зв’язку між компаніями та студентами, а також створення умов для конкуренції ідей учасників, адже саме у змаганні народжуються ефективні та креативні шляхи вирішення задач.

Змагання триватимуть чотири дні та складатимуться з двох категорій: Сase study - вирішення аналітичних завдань шляхом обговорення, представлення стратегічної моделі дії в конкретній ситуації у вигляді презентації; Team design - моделювання чи проектування технічних конструкцій протягом обмеженого проміжку часу .

Окрім Вінниці локальні етапи EBEC пройдуть також у Запоріжжі, Києві та Львові.

Переможці кожного з міст зустрінуться на національному етапі EBEC у Запоріжжі, де визначаться 2 команди, що поїдуть відстоювати честь України на міжнародні змагання до Варшави.

Допомагатимуть нам в цьому генеральні партнери SunInBev Україна, журнал hiTech, та партнер локального етапу Flash – інтерактивний центр вивчення англійської мови.



Переглядів: 4086
Поширень: 0