Саме тому студентів Вінницького торговельно-економічного інституту цього дня відвідали представники Басейнового управління водних ресурсів(БУВР) річки Південний Буг, влаштувавши лекцію на тему: «Співпраця: основи глобальних водних цілей». Лектором виступив головний гідролог БУВР Південного Бугу Войтюк Ірина Вікторівна.

Відвідувачі лекції мали змогу прослухати цікаву інформацію щодо ситуації з використання водних ресурсів на території Вінниччини, України та світу загалом, переглянути відеоряд соціально-екологічного спрямування, що стосувався теми лекції, а також спостерігати за нагородженням студента групи ЕК-41 Степанюка Олександра за зайняте ІІІ місце в 2012 році у Міжнародному конкурсі «Барви Дністра» за роботу «Останнє благання» в номінації «Вірш» по віковій категорії 17-21 років.http://translate.google.com.ua/?hl=uk&tab=iT#ru|uk|

За прогнозами вчених, до 2025 року близько половини населення матиме проблеми з водою, а до 2040 року за ступенем важливості питна вода перевершить нафту і природний газ. На сьогодні південь України вже зазнає дефіциту водних ресурсів. Чи пошириться це на всю територію нашою держави? – відповідь на це запитання формується нашими, з вами діями вже сьогодні!

Прийшов час відректися від старого девізу: «вистачить на віки» і озброїтись новим – «НАВІКИ ЗБЕРЕГТИ»!



Переглядів: 3745
Поширень: 0