Нагадаємо, що клуб “Поліс”- перший в Україні студентський клуб, в якому цілеспрямовані студенти міста Вінниці спільно визначають цікаву тематику та організовують семінари, тренінги, конференції, зустрічі з цікавими особистостями та інші цікаві заходи для поглиблення власних знань, розширення світогляду та урізноманітнення дозвілля. Головним завданням створення клубу Подільської Об’єднаної Ліги Ініціативних Студентів була зміна формату спілкування між представниками університетів. Активісти клубу не змагаються між собою, а об’єднують зусилля, щоб спільно підкорювати нові вершини.

День сміху в аграрному

Талановита студентська молодь, яка об\'єдналася на засадах здорового способу життя, правильного кар\'єрного зростання та формування спільної громадянської позиції просто не могла оминути свято гумору увагою. Тож на концерті, як завжди, було на що подивитись. Розважали глядачів смішними мініатюрами із студентського життя команди КВН м. Вінниці: «В.Торг» (Вінницький торгово-економічний інститут КНТЕУ); «Станція Вантажна» (Вінницький інститут економіки ТНЕУ); «Збірна пєда» (ВДПУ); «Інженери» ( ВНТУ); «Tinktūra Календула» (Вінницький медичний коледж ім. акад. Д. К. Заболотного). У програмі були веселі конкурси, бітбокс, пісні гурту “Карамель”. Веселили публіку дотепними жартами та анекдотами також ведучі Олександр Буровий (студент ННІ аграрної економіки) та капітан команди КВН “аРава-Руська”, а також найактивніший організатор свята Анна Мостіпан. Із впевненістю можна сказати, що глядачі, що відвідали концерт, не пожалкували про це і зарядились веселим настроєм на весь рік.

День сміху в аграрному

Перше квітня, або День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі, дорослі і діти, можуть забути про свою повсякденну серйозність і від душі пожартувати і посміятися над оточуючими, а що найголовніше – над собою.

День сміху в аграрному

Вітаємо ще раз із Днем сміху, і пам\'ятайте, що головне в цей день – посміятися над самим собою, адже це вміння – найцінніше. Посміхайтеся частіше!



Переглядів: 5752
Поширень: 0