Фестиваль «Вінницька студентська весна» об’єднала у своїх змаганнях вже понад десять тисяч студентів вінницьких навчальних закладів. Відбулись студентські змагання з спорту, з інтелектуального напрямку у форматі гри «Дебати» і також фестиваль не міг обійти стороною найпопулярнішу гру серед студентів – КВН.

2 квітня у будинку офіцерів 16 навчальних закладів продовжили змагання у фестивалі «Вінницька студентська весна», команди виборювали звання «Найкращої студентської команди КВН».

Команди підготували влучні жарти та яскравий гумор, які вони представили у форматі гри: «Фрістайл». Веселу та святкову атмосферу забезпечували ведучі гри - «Вінницькі Перці» - Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук.

Для професійного та неупередженого суддівства до складу журі організатори запросили відомих особистостей нашого міста, у минулому гравців різних команд КВН, які не з чуток знають про усі особливості цієї гри.

Відкриттям «Студентської Весни 2013» стали команда КВН «НОТ БЕД» Вінницького кооперативного інституту та команда КВН «Проспект юності» технічного коледжу. Справжнє шоу з піснями, танцями показала команда КВН національного технічного університету. Класично та впевнено шуткувала команда КВН торгівельно-економічного інституту КНТЕУ. Епатажний та гламурний гумор показала команда КВН «Без ТВ» Вінницької філії університету культури та мистецтв. Команда КВН «Вперед ногами» медичного коледжу та команда КВН національного медичного університету жартували харизматично, як майбутні лікарі. З особистими авторськими жартами вийшла на сцену команда КВН «Арава Руська» Вінницького національного аграрного університету. Найвищий бал від журі та найгучніші оплески одержала команда КВН «Сборная Педа» Вінницького державного педагогічного університету, яка і стала переможцем у грі КВН у рамках фестивалю «Вінницька Студентська Весна 2013».

Усі набрані командами бали за результатами суддівського оцінювання підсумовуються та зараховуються до загального рейтингу фестивалю.

Боротьба у фестивалі загострюється, адже попереду змагання з «Видовищної програми», «Соціального проекту» та футболу. Кожна команда має шанс своєю вдалою грою закріпити чи покращити рейтинг свого навчального закладу у загальній турнірній таблиці фестивалю «Вінницька студентська весна» перед наступним етапом. У кожній номінації відповідно до набраних балів буде визначено переможця номінації, за що команда-переможець від організаторів буде нагороджена пам’ятним дипломом, кубком та грошовою винагородою у сумі 1 000 грн.

За підсумками усіх турів та загальною сумою балів, набраною у всіх етапах фестивалю, визначається команда-переможець, якій буде присвоєно звання володар гран-прі фестивалю. Ця команда одержить пам’ятний символ фестивалю – кубок, диплом та грошову винагороду у сумі 5 000 грн.

Попередні результати за підсумками змагань у трьох номінаціях можна переглянути у прикріпленому файлі.



Переглядів: 5020
Поширень: 0