9 квітня 2013р. з 17-30 до 19-00 в читальному залі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва (м. Вінниця, вул. Соборна 73) відбудеться презентація польського проекту «Teraz Wrocław». Під час презентацій можна буде дізнатися про те, які умови вступу та навчання у вроцлавських вищих навчальних закладах і як здобути освіту у них безкоштовно. Майбутні студенти та їх батьки зможуть особисто поспілкуватися із представниками проекту і отримати відповіді на запитання, пов’язані зі вступом.

Захід відбудеться в рамках візиту проекту «Teraz Wrocław» до України, під час якого протягом 9-15 квітня 2013 року презентації відбудуться у 7 українських містах.

Регіональним партнером презентації виступає Центр європейської інформації м. Вінниця (http://vn.ukrcei.org/).

Хочеш дізнатися про можливості безкоштовного навчання у вроцлавських вищих навчальних закладах? Приходь на презентацію!

Для довідки:

Проект "Teraz Wrocław" - некомерційна ініціатива мерії та вищих навчальних закладів Вроцлава, започаткована у 2006 році. Основне завдання проекту - запросити молодь зі Східної Європи на навчання до вроцлавських вишів, інформувати про умови вступу та навчання у них. За результатами діяльності проекту у Вроцлаві здобувають освіту понад 450 студентів із України, Білорусі, Росії, Молдови, Казахстану, Туркменістану та Узбекистану. Детальніше на http://study-in-wroclaw.pl



Переглядів: 5029
Поширень: 0