Дирекція коледжу віднеслася з розумінням і підтримала ініціативу свого студента-депутата Сергія Покровського та його колегу, студента Вінницького національного медичного університету та досвідченого гумориста, Олексія Балацького.

Змагалися за кубок три команди: збірна Вінницького національного медичного університету, збірна Вінницького національного аграрного університету «аРава – Руська» та команда «3х4» Іллінецького державного аграрного коледжу. Посміятись від душі, подивитись на гостей та підтримати своїх прийшли усі – зал був заповнений як ніколи, кількість глядачів значно перевищувала кількість місць. Одним словом така несподівана подія у містечку викликала аншлаг.

Команди відіграли 3 конкурси – візитку, розминку із залом та біатлон, в результаті яких вельмишановне журі визначили переможців. Очікувано чи несподівано ними стали команда «3х4» Іллінецького державного аграрного коледжу. « Як то кажуть підтримка залу не підвела або ж вдома і стіни гріють.» - своїми враженнями ділиться Сергій Покровський.

На запитання «Чи не соромно Вам досвідченим гравцям КВН було програти?» Олексій Балацький відповів: « Сьогодні ми отримали ту нагороду за якою приїхали – допомогли місцевим командам у підготовці до кубку та подарували гарний настрій усім жителям славного міста Іллінці, що і є головним

Отже, молоді парламентарі довели нам, що попри всю серйозність сьогодення не потрібно забувати про найпростіший спосіб продовження життя – потрібно частіше сміятися . І не важливо де Ви знаходитесь – у великому мегаполісі чи районному центрі.



Переглядів: 10239
Поширень: 0