У дитячому будинку «Родинний дім» живуть 25 дітей-сиріт і дітей з проблемних родин різного віку – від півтора року до 18-ти. Більшість з них до того, як потрапити сюди, були позбавлені найнеобхіднішого, включаючи материнську та батьківську турботу. Діти шкільного віку навчаються у вороновицькій середній школі, що розташована поруч. Вороновицький заклад вже довгий час має фінансові проблеми. В першу чергу із приміщенням, яке критично потребує ремонту. Саме тому студенти Вінницького національного аграрного університету вирішили допомогти малечі, передусім, коштами. Частково це стало можливим за рахунок зібраних ними благодійних внесків по групах, частково - благодійній акції під час Студентського РАГСу, що пройшла у День Св. Валентина.

 дитячий будинок «Родинний дім»

Саме в День Закоханих було створено «Серце любові» студентів аграрного університету. Закохані пари, що реєстрували свої відносини у Студентському РАГСі та всі бажаючі робили благодійні внески , а натомість клеїли сердечка із своїми іменами на велике серце. Таким чином молоді люди довели, що потрібно не тільки кохати свою другу половинку, а й дарувати любов тим, кому вона життєво необхідна. Матеріальне відображення благих намірів у вигляді сформованого «Серця любові» разом із коштами також привезли діткам.

Частинку свого серця дітям…

Подібна допомога дуже важлива для таких дітей, - прокоментував поїздку в.о. голови студентської профспілки Віталій Поліщук – «Сиріт та позбавлених батьківського піклування в нашій країні дуже багато, і велика частина з них не усиновлюються взагалі. Такі діти повинні завжди бути під опікою і держави, і благодійників. Напередодні приїзду ми перерахували на рахунок дитбудинку зібрані студентами п’ять тисяч гривень та, як доповнення, привезли одяг, іграшки, книжки. Приїжджаємо до «Родиного дому» вже вдруге. Плануємо опікуватися його вихованцями й далі

Добро творити легко…головне бажання!!!
 



Переглядів: 4051
Поширень: 0