З початком весни і до 28 квітня в інтернеті (http://vk.com/kypu_zystrich) будуть відбуватись торги за «вінницькі лоти». Ідея не нова! В соціальних мережах часто з’являється інформація про різноманітні акції та побачення, під час яких одні люди виступають лотами, а інші покупцями. Зібрані кошти, зазвичай, передаються в благодійні фонди, але відмінність нашого заходу заключається в тому, що Студентський Парламент Вінниччини спільно з Вінницькою міською радою на всі зібрані кошти здійснить закупівлю матеріалів для створення арт-об’єкту, - розповідає голова Студентського Парламенту Вінниччини – Дмитро Слободянюк.

Олександр Теренчук, Дмитро Слободянюк,  Марина Коломійчук

Цей атр-обєкт – своєрідний подарунок рідному місту. Він не тільки залишить після себе вагомий слід для всіх учасників, а й заохотить нашу молодь до розвитку мистецтва та творчості.

Таким чином пам’ять про проведення даного аукціону збережеться не лише у його учасників, але й у мешканців рідної Вінниці. Втілення арт-об’єкту в місті напередодні Днів Європи, ще раз стане доказом того, що Вінниця справді Європейське місто!

Робота з молоддю через соціальні мережі нині надто важка. Ще роки два тому, такі зустрічі були новинкою в мережі і охочих купити побачення в соціальній мережі була занадто велика. Важкість нині полягає у зацікавленні молоді, чимось її здивувати. Але завдяки зусиллям депутатів Студентського Парламенту Вінниччини більше 300 молодих вінничан відгукнулись на пропозицію стати «лотами», серед них і ВІП-лоти: представники телебачення, шоумени, діджеї, співаки та ін. (Олександр Теренчук, Тріо «Максимум», Ванчо Грозний).

 Дмитро Слободянюк,  Марина Коломійчук

«Міська рада підтримує ідею Студентського Парламенту Вінниччини так як вінничани бачать, що місто переживає останні роки різноманітні художні інтервенції. Незабаром буде відновлено 3-D малюнок у сквері Козицького, з’являться нові смайл-люки та інші мистецькі ідеї будуть впроваджуватись в нашому місті», - розповіла представник Департаменту культури Вінницької міської ради – Марина Коломійчук.

Олександр Теренчук, Дмитро Слободянюк,  Марина Коломійчук

«Я переживав, як відреагує на цю акцію моя дружина, але вона з розумінням поставилась до цієї ідеї. Ми люди творчі, тому чим більше творчості ми внесемо в наше місто – тим яскравішим воно буде», - коротко про свою участь коментує ведучий, шоумен – Олександр Теренчук.



Переглядів: 6358
Поширень: 0