Спілка молодіжних організацій Вінниччини продовжує здійснювати дитячі мрії маленьких вінничан. В рамках проекту «Твої мрії» для дітей із соціально незахищених категорій створюється яскравий та незабутній вихідний день.

Суботнім ранком, 20 квітня у дворі ЗОШ №5 на маленьких вінничан чекав святково прикрашений автобус, яким діти подорожували «країною мрій».

діти у краєзнавчому музеї

Першою зупинкою був Вінницький обласний краєзнавчий музей, де для школярів провели цікаву оглядову екскурсію.

діти у краєзнавчому музеї

Далі малеча попрямувала до ТРЦ «МегаМолл», де діти зіграли у боулінг та мали можливість покататись на ігрових атракціонах. Вже тут на малечу чекала смачна піца, від партнерів проекту Служби доставки піци «Експрес-піца».

діти грають у боулінг

На обід діти вирушили у ресторан швидкого харчування «Burgerclub», де не тільки смачно поїли, але й отримали цікаві подарунки.

діти грають у боулінг

Наступна зупинка – Караоке ресторан «Шоколад». Тут на дітвору чекав солодкий стіл від ТМ «Солодка мрія», а також захоплююча розважальна програма, де кожен міг досхочу поспівати та потанцювати.

Насамкінець святковий автобус вирушив до професійної фотостудії «Positive», де фотограф Денис Дорош в об’єктиві камери зафіксував щирі посмішки дітей.

Весь день з дітьми працювали волонтери СМОВ: Жалюк Катерина, Дзюбанчук Ірина та Монастирська Олена, які за час спілкування стали справжніми друзями та весело провели час.

На завершення кожен учасник соціального проекту «Твої мрії» отримав солодкий подарунок від партнерів проекту ТМ «Солодка мрія».

Втомлені, але щасливі діти повернулись додому з масою позитивних емоцій та посмішками на обличчі.

Спілка молодіжних організацій Вінниччини дякує усім партнерам соціального проекту «Твої мрії»: Студії аеродизайну «Льолік і Болік», Магазину одягу «OGGI», Вінницькому обласному краєзнавчому музею, ПП «Поліграфія та Реклама» СПД Легкун, Фотостудії «Positive», ТРЦ «МегаМолл», ТМ «Солодка мрія», Караоке-ресторану «Шоколад», Ресторану швидкого харчування «BurgerClub», Службі доставки піци «Експрес-піца» та журналу АФІША за те, що спільними зусиллями нам вдається робити таку добру справу.



Переглядів: 7225
Поширень: 0