15 травня за підтримки Українського Жіночого Фонду в приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва відбувся перший етап програми проекту «Єднання поколінь» - дебати на тему «Роль жінки в сім\'ї».

В наш час існує проблема порозуміння між молоддю та старшим поколінням. Старше покоління, яке виросло і виховувалось у радянський період, неоднозначно сприймає все нове, в свою чергу молодь, що виховувалась в епоху технічного прогресу скептично сприймає все минуле та не охоче іде на контакт з людьми похилого віку.

Мета проекту: формування гендерної культури подолян та налагодження діалогу між людьми похилого віку та молоддю.

Дебати були унікальними - це перша спроба знайти порозуміння між поколіннями та недаремно обрана тема дебатів «Роль жінки в сім\'ї», тому що захід приурочено до Міжнародного дня сім\'ї.

 

Продовження проекту «Єднання поколінь», як елемент гендерної рівності передбачає проведення ряду заходів (інтерактивних, тренінгових, соціально-інформаційних) які спрямовані на покращення порозуміння та налагодження вільного діалогу між людьми похилого віку та молоддю м. Вінниці у аспекті існуючої гендерної проблеми в цілому.

Організаторами проекту виступили : Слухачі університету «Третій вік», Студентський парламент Вінниччини, Вінницька громадська організації "Інформаційно - просвітницький центр "ВІСЬ" .



Переглядів: 5116
Поширень: 0