15 студентських команд з Вінниці, Києва, Львова, Хмельницького, Одеси, Харкова, Донецька та Житомира представили результати своїх проектів перед членами журі, що складалось з понад 80 представників провідних міжнародних та українських компаній.

Кожного року студентcькі команди Enactus Україна збираються разом, щоб представити результати своїх проектів за останній рік. Національні змагання – це захід, на якому студенти демонструють, яким чином вони вплинули на суспільство через свої проекти.

Півфінальний раунд змагань був розбитий на чотири Ліги, в яких команди змагались за право виходу у Фінал.

команда Enаctus ВНТУ

За результатом рішення суддів фіналістами цього року стали команди Enactus Вінницького національного технічного університету, Української інженерно-педагогічної академії, НТУ «Харківський політехнічний інститут» та Хмельницького університету управління та права. А от переможцем Національних змаганнь Enactus Україна 2013 втретє поспіль стала команда Enаctus ВНТУ.

команда Enаctus ВНТУ

- Ми отримали масу задоволення, - говорить один із членів команди, студентка 2-го курсу ВНТУ Катерина Франчук. - Розповісти в деталях, який саме проект представила наша команда, не можу, оскільки ми готуємося до міжнародних змагань. Завдяки участі у змаганнях ми отримали можливість поїхати у Мексику на міжнародні змагання. Наша поїздка відбудеться 28 вересня.

Як повідомила студентка Катерина Франчук, у Мексику відправиться весь склад команди, а також люди, які допомагали при підготовці проекту і під час змагань. Найбільшу інформаційну підтримку, за словами дівчини, команда технічного університету отримала від свого наставника Небави Миколи Івановича.

команда Enаctus ВНТУ презентує свій проект

Доречі, всі проекти, які презентують команди направлені на розширення можливостей різних верств населення та досягнення довгострокового результату, враховуючи економічний, екологічний та соціальний фактори.

кубок переможців

Отож, з 28 вересня по 2 жовтня команда Enactus Вінницького національного технічного університету представить Україну на Всесвітньому кубку Enactus в Канкуні, Мексика. Бажаємо їм успішного виступу!



Переглядів: 5984
Поширень: 0