В розпалі денної спеки вінничани, які прогулювались на набережній біля, знакового для нашого міста, фонтану могли спостерігати за скупченням студентів, у яких на меті було подарувати гарний настрій оточуючим і вкотре нагадати про мульти-фестиваль «Студентська республіка».

Вінницька молодь провела флешмоб на фонтані Roshen

«Такі наміри виникли не з проста – ділиться учасник флешмобу Дмитро Погорілий, - Справа в тому, що саме цього року улюбленому, для всіх студентів України, мульти-фестивалю виповниться 15 років. Ось ми і вирішили привітати Студреспубліку з ювілеєм.»

Вінницька молодь провела флешмоб на фонтані Roshen

Отож, 40 студентів, одягнених у футболки із символікою Студентської республіки вийшли на набережну Roshen. Інтрига тривала не довго і вже через декілька хвилин молоді люди вишикувались у шаховому порядку, увімкнулась запальна музика і всі учасники заходу синхронно ринулись у ритмі танцю. Танець тривав близько 3 хвилин, та у поєднанні з потужними струменями вінницького фонтану на задньому плану утворював неповторно гарне видовище, спостерігати за яким мав змогу кожен, хто перебував неподалік.

Вінницька молодь провела флешмоб на фонтані Roshen

Після танцювальної частини флешмобу її учасники сформували фразу - «Вінниця – майбутнє Студреспубліки!» із заздалегідь роздрукованих на папері необхідних літер. Саме таким способом молоді вінничани вітали Студентську республіку із її 15-тиріччям.

Цьогоріч фінал XV ювілейної Студреспубліки проходитиме 24-27 серпня у будинку відпочинку «Прибережний» (АР Крим, неподалік Євпаторії, с. Медведеве). Окрім моря, сонця та неймовірного фану на всіх чекає нестримний розвиток і подальша робота над Стратегією-2050 для України, адже тема мульти-фесту: «Майбутнє: від мрії до реального плану дій».

Вінницька молодь провела флешмоб на фонтані Roshen

Студентська республіка – тут розпочинається завтрашній день!



Переглядів: 7614
Поширень: 0