15 листопада у МПМ «Зоря» пройде фінал нового загальноміського конкурсу «Студенти мають таланти». Оскільки талановитих студентів у Вінниці дуже багато, фінал пройде у два відділення: о 15:00 та 18:00 годині. Конкурс присвячений Дню студента.

Студентські ради вищих навчальних закладів, Молодіжна рада міста та паблік «Це Вінниця, друже!», об’єднавшись, вирішили започаткувати у Вінниці новий конкурс талантів серед студентів вищих навчальних закладів міста. Захід проходить під патронатом відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.

«Ми сподіваємося, що започаткований у цьому році конкурс «Студенти мають таланти» проходитиме у Вінниці щороку. Він покликаний підтримати талановитих студентів нашого міста. Творчим людям дуже важливо мати можливість показати свої здобутки глядачам, позмагатися з однолітками. Для цього й потрібні подібні конкурси,» – каже начальник відділу у справах молоді та туризму Руслан Анфілов.

Протягом двох тижнів студентські таланти шукали в університетах, коледжах, технікумах та інститутах. На відбіркові півфінали кожен навчальний заклад представив по три номери. З них експерти відбирали найкращі. У результаті до фіналу увійшло 26 номерів.

«На конкурсі будуть представлені різнопланові номери, серед яких вокальні, танцювальні, акробатичні, будуть і нові напрямки, наприклад, бітбоксери – люди, які створюють мелодії і ритми за допомогою власних голосових зв\'язок. Вінниця має дуже багато талановитий людей, здібності яких потрібно демонструвати на загал. Це шоу дасть можливість побачити вміння своїх одногрупників, людей, які живуть з нами в одному місті і мають таланти не гірші ніж ті, які показують на популярних нині телевізійних шоу», – зазначив режисер-постановник фіналу конкурсу Юрій Постовий.

Оскільки талановитих студентів виявилося дуже багато, організатори вирішили зробити фінал у два відділення: на 15:00 та 18:00 годину 15 листопада у МПМ «Зоря». У кожному з відділень будуть визначені переможці глядацьких симпатій. Вони отримають по 5 тисяч гривень – це кошти, зібрані від проведення одного відділення фіналу. Квиток на шоу коштуватиме 10 гривень, місць у залі 500. Кожен глядач, який заходитиме в зал, обмінюватиме свій квиток на купон, на якому після перегляду шоу вкаже конкурсний номер, який йому найбільше сподобався. Одразу після конкурсу в залі відбудеться підрахунок голосів і вручення призу глядацьких симпатій.

Крім того, журі обиратиме переможців у різних номінаціях, які отримають призи. До складу журі входитимуть люди, які вже реалізували свої таланти. В основному це столичні гості, імена яких організатори поки що тримають в секреті. Журі визначатиме переможців у трьох номінаціях. Крім того, ще буде визначатись і переможець Інтернет голосування на пабліку «Це Вінниця, друже!».



Переглядів: 4051
Поширень: 0