7 листопада на Всеукраїнській виставці-конкурсі газетних видань молоді "Молодіжний акцент 2013" у м.Запоріжжі газета Вінницького педуніверситету "Студентська територія" посіла почесне 2 місце в номінації "Краща студентська преса України". Це вже четверта перемога редколективу за 7 літ функціонування часопису: двічі було перше місце і двічі друге.

"Студентську територію" визнано кращою в Україні"Студентську територію" визнано кращою в Україні

Приємно, що з-поміж 53 періодичних видань з усієї країни, саме "Студентську територію" справедливо визнано якісним періодичним виданням для тих, хто навчає і вчиться. На розгляд професійного журі часопис гідно представили редактор Наталі Возбранюк, заступник редактора Яна Стратійчук та відповідальний секретар Дарина Мудрак. Вони висловлюють вдячність усім студентам ВДПУ, які постійно підказують теми для журналістських матеріалів, творять сьогодення своїми здобутками, талантом і креативністю, залишаючись відданими читачами.

"Студентську територію" визнано кращою в Україні

Варто відзначити, що з січня 2014 р. газета виходить за межі університету і її можна буде отримувати за передплатою у кожній домівці. Оскільки "Студентська територія" проходить зараз реєстрацію в органах юстиції та "Укрпошті", про вартість передплати повідомити складно. Прогнозується, що ціна газети, яка буде виходити не один раз, а двічі на місяць, складатиме не більше 50 грн. на рік.

"Студентську територію" визнано кращою в Україні

Хочеться вірити, що читачі підтримають починання редакції і залишаться вірними супутниками й однодумцями надалі. Зі свого боку «СТ» обіцяє продовжувати надавати всебічну, об\'єктивну інформацію про життя студентів, викладачів та випускників alma mater.



Переглядів: 6414
Поширень: 0