Наступним етапом після відкриття «Студентського тижня» був запланований Караоке турнір серед команд університетів. Аж 16 вищих навчальних закладів вирішили змагатись за титул найголосистішого ВНЗ.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

Сам турнір складався з двох етапів. У першому команда, як і має бути в справжньому караоке, обирала собі пісню. У цьому їй допомогло жеребкування серед жанрів. Учасники повинні були за 2 хвилини визначитися з піснею того жанру, який їм дістався. Поп, рок, r&b, народні пісні і навіть шансон можна було почути під час виступу команд.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

У другому етапі кожна команда мала змогу заспівати ту композицію, яку вона підготувала заздалегідь. Тут вже кожен дивував як міг: хтось вирішив зробити пародію на тих чи інших виконавців або придумав додаткове шоу з танцями. Деякі команди вражали вбраннями, а одна – навіть заспівала акапельно у супроводі бітбоксу.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

Під час виступу учасників проходило також і голосування глядацьких симпатій.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

Крім того, оцінювало виступи жюрі: гурт «Максимум», «Вінницькі перці» Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук, а також піар-директор ТРЦ «МегаМолл» Антон Болотюк.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

Поки відбувався підрахунок балів та глядацьких голосів, публіку розважав колектив Salsa Mafia своїми запальними танцями.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗВизначено найголосистіших студентів ВНЗ

За результатами двох етапів мало бути обрано дві команди, які будуть боротись за перше місце 17 листопада. Першу команду визначило жюрі – Вінницький торгово-економічний інститут. Ну а другу – глядацьке голосування: фаворитом публіки став Вінницький національний технічний університет.
Саме ці команди ще раз порадують нас своїми виступами на закритті «Студентського тижня» 17 листопада.

Визначено найголосистіших студентів ВНЗ

Детальнішу інформацію шукайте на пабліку СПВ та в соціальних мережах. Контактна особа: Жалюк Катерина, (093) 150-32-81.


Переглядів: 3752
Поширень: 0