Основна мета заходу – надати можливість усім майбутнім студентам відвідати та отримати інформацію від 45 навчальних закладів одночасно, запропонувати актуальні послуги, які потрібні студентам для навчання, а також надати цікаву та корисну інформацію для школярів, студентів та їх батьків.

«Майбутній студент»

Ініціаторами проведення профорієнтаційної виставки виступили ВОО ЦПП «Лотос», відділок Жіночий Клуб «Жемчужина», за підтримки Вінницької облдержадміністрації, Вінницької обласної Ради, департаменту освіти і науки ОДА та Громадської ради при ОДА.

«Майбутній студент»

У цей період майбутні абітурієнти повинні визначитись з вибором професії, отримати інформацію щодо умов вступу, а також заощадити час при виборі навчального закладу. Особливо гостро стоїть ця проблема для дітей сільських та районних шкіл, які не мають можливості відвідати багато навчальних закладів, та зробити порівняльні висновки. Тому усі бажаючі протягом двох днів мали можливість ознайомитись та отримати необхідну інформацію на виставці «Майбутній студент».

«Майбутній студент»

Відвідала виставку і заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова. Оглянувши презентації усіх навчальних закладів Л. Спірдонова зазначила, що такого роду заходи є досить актуальними і необхідними. Адже, за її словами, це дає можливість вузам презентувати себе, а майбутнім студентам - зробити правильний вибір майбутньої професії. Досить важливим є той факт, що у цьому році на виставку приїхало чимало учнів, батьків та вчителів з районів та сіл області. Л. Спірідонова підкреслила, що саме ця категорія населення не завжди має можливість відвідати таку кількість навчальних закладів, яка представлена на виставці.

«Майбутній студент»

Позитивним є й той факт, що у цьому році на виставці представлені навчальні заклади і з інших областей.



Переглядів: 3906
Поширень: 0