Вінницькі студенти матимуть власний конкурс талантів. Проведений наприкінці минулого року експериментальний конкурс «Студенти мають таланти» настільки сподобався молоді, що тепер вони хочуть розширити коло учасників і зробити його загальноміським.

Конкурс «Студенти мають таланти» очікує на молодь усіх навчальних закладів міста

У вівторок, 4 лютого, активісти студентського самоврядування з молодіжною радою міста Вінниці презентували свої ідеї щодо студентських програм у Вінниці, де, зокрема, йшлося про організацію конкурсу талантів. Його хочуть зробити постійним.

- Конкурс стане загальноміським, щоб кожна молода людина з університету, коледжу чи училища могла спробувати свої сили, показати себе. Організаторами кастингів та відбіркових турів стануть самі студенти та учні навчальних закладів, - каже Руслан Анфілов, начальник відділу у справах молоді та туризму міськради, який долучився до ініціативи молоді та буде здійснювати підтримку.

Конкурс «Студенти мають таланти» очікує на молодь усіх навчальних закладів міста

Студенти кажуть, не важливо, з яким саме талантом прийдуть на кастинг конкурсанти, будь то танці, гра на музичних інструментах, або ж уміння робити гарні зачіски чи просто вправно та ефектно стрибати. У цьому, переконані, і буде унікальність вінницького конкурсу «Студенти мають таланти».

За перемогу у загальноміському конкурсі обіцяють грошову винагороду. Переможці експериментального конкурсу - дівоче акробатичне тріо "Бінго" (ВДПУ), а також співачка Катя Дем’янчук з танцювальним колективом «Пост-модерн» (команда Вінницького технічного коледжу) отримали 5 тисяч гривень. Як розповіла Катя Дем’янчук, свої виграні гроші витратили на нові костюми.

Кастинги до «Студенти мають талант» уже розпочалися. 4 лютого свій відбір провів Вінницький транспортний коледж. Фінали ж загальноміського конкурсу заплановані на квітень. Їх буде три: для талановитих учнів училищ; студентів технікумів і коледжів; представників університетів.



Переглядів: 4177
Поширень: 0