Упродовж трьох місяців у фестиваль пройдуть конкурсні змагання у 6-ти номінаціях: «ФУТБОЛ», «КВН», «ВОКАЛ», «ХОРЕОГРАФІЯ», «ОРИГІНАЛЬНИЙ ЖАНР» «СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ».

Переможці у кожній номінації отримають від організаторів грошову винагороду від 1 000 до 2 000 грн.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 25 березня на ел. адресу: [email protected].

ГО «Розвиток.Розвиток» прагне перетворити ці весняні дні для студентів нашого міста у справжній студентський марафон яскравих переживань та позитивних емоцій. Адже, як зазначила голова цієї організації Ірина Борзова: «Вінницька студентська весна» - це не тільки феєрверк талантів, молодості та студентського запалу, це сотні нових друзів, радість спілкування, взаємне збагачення творчими ідеями і величезне поле позитивної енергетики, в яке потрапляє наше місто».

Організатори фестивалю переконані, що зараз як ніколи нашому місту потрібен емоційний сплеск у культурному житті міста. Необхідно наповнити місто позитивною творчою енергією студентів, пробудити активність молоді.

В подіях, які останнім часом відбуваються у нашій країні, вінницькі студенти довели, що вони є соціально-активними, небайдужими громадянами та патріотами своєї малої та великої Батьківщини. Саме тому, важливим сьогодні є не втратити їхній запал, почути їхні прагнення, підтримати їхні ініціативи та, об’єднавши зусилля, спільно працювати над питаннями розвитку молодіжного середовища.

«Студвесна», ніби вінницька «фабрика зірок», яка доступна тисячам обдарованих студентів усіх навчальних закладів нашого міста, допомагає заявити про себе і вийти на професійну сцену талантам з найвіддаленіших місць нашої області, допомагає збагатити вузівське життя змагальною творчістю і розвинути виконавську майстерність кожного студента.

Доведемо, що Вінниця – сучасне студентське місто! Перемагаймо разом!


Переглядів: 3820
Поширень: 0