Кастинги до грандіозного шоу «Студенти мають таланти», фінал якого пройде вже за місяць, у розпалі. Студенти просто стають у чергу, щоб здивувати місто своїми талантами. Минулого тижня масштабні кастинги пройшли у Вінницькому державному педагогічному університеті та у Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій.

Більше 50 номерів, майже рік репетицій та лише один шанс на перемогу. Переможцем кастингу у ВДПУ став студент 3 курсу Завальний Сергій, який вразив суддів та глядачів світловим шоу.

- Дуже незвичний номер, думаю глядачі на фіналі будуть в захваті. Рішення усіх суддів було одноголосним, хоча вибір був нелегкий – дуже багато талановитої молоді навчається тут. І кожен вартий перемоги. Ми вибрали декілька позаконкурсних номерів, тому що не могли залишити їх поза увагою – це танцювальний гурт «Жіноча логіка», Барановська Аліна зі своїм вражаючим вокальним номером та ансамбль «Роза вітрів», які прийшли вже вдруге, - розповідає організатор Олексієнко Марина.

Від Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій фіналістами стала вокально-хореографічна композиція "Ми-українці".

- Дуже сподобалась композиція, вона передає душу нашого народу – така ж запальна та не залишить нікого байдужим. Ми вибрали декілька позаконкурсних номерів. Кастинг взагалі сподобався. Він, наче, був присвячений подіям, що огорнули нашу країну та Україні в цілому, - говорить голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро.

Нагадуємо, що фінал конкурсу відбудеться 23-24 квітня, призовий фонд – 15000 гривень. Приходь та здивуй усіх своїм талантом!


Переглядів: 3615
Поширень: 0