В цей день фанфари лунали для 219 учнів. Кращі з кращих були премійовані, нагороджені почесними грамотами, дипломами, подяками та отримали цінні подарунки від спонсора свята, випускника 2006 року Сергія Гуменного.

З вітальним словом до учнів та педагогів звернувся директор училища Олександр Дмитрик. Він вкотре акцентував на важливості тієї роботи, яку проводить навчальний заклад із обдарованою молоддю, наголосив на необхідності підтримки та надання можливості реалізації творчого та інтелектуального потенціалу кожного учня.

У номінації "Відмінник навчання" відзначили учнів, які за підсумками навчання мають високий рівень знань та отримують дипломи з відзнакою, золоті та срібні медалі. Таких в навчальному закладі 11 осіб.

У номінації "Інтелектуальна надія" відзначили учнів, які вибороли призові місця у обласних, Всеукраїнських олімпіадах та проектній діяльності (74 особи).

Сучасний ринок праці висуває нові вимоги до робітника. На сьогодні роботодавці прагнуть отримати якісно підготовленого спеціаліста, який одразу продуктивно стане до роботи. Аби визначити кращих учнів професійно-технічних навчальних закладів проводять конкурси фахової майстерності різних рівнів. Переможці з числа наших учнів були нагороджені в номінації «Фахова майстерність» (42 особи).

У номінації «Спортсмен року» відзначений 71 учень за значні спортивні досягнення та непереборну волю до перемоги.

46 переможців різноманітних конкурсів художньої самодіяльності відзначено у номінації "Обдарованість і творчість".

Майбутнє України залежить не від розмірів її території чи потужності виробництва, а від інтелектуальної могутності, творчого потенціалу нації. А тому основним завданням педагогічного колективу Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища є постійний розвиток творчих та професійних здібностей учнів у поєднанні з формуванням у них високих моральних якостей. Виконання цього завдання дасть можливість кожному учню знайти гідне місце у суспільстві.



Переглядів: 3186
Поширень: 0