Сьогодні, 5 березня Вінницька Молодіжна Рада ініціювала публічні обговорення зі студентськими активістами ситуації у країні. Позиція студентів розділилась: одні вважали за потрібне висловлювати свою думку мирно, інші – лише радикальними діями!

Вінницька Молодіжна Рада ініціювала публічні обговорення зі студентськими активістами ситуації у країні

Безкоровайна Яна, представник торговельно-економічного інституту, на прикладі свого навчального закладу доводила думку, щодо необхідності радикальних дій молоді та розповіла, як студенти повстали проти корупції та відправили у відставку адміністрацію ВУЗу.

- Ми будемо лікувати і радикала, і представника із правого сектору , і «титушку». Що ми скажемо хворому, що не можемо вилікувати його, тому що були на майдані?! - доводив, Наумчук Олександр, представник із медичного університету ім. М. Пирогова

- Навіщо сидіти на парах, адже якщо ви, навіть, станете гарним спеціалістом, у корумпованій країні роботи не знайдете? Потрібні лише радикальні дії. Годі сидіти, - мовляла Юлія Шевчук, захищаючи дії радикалів.

- Революція з’їдає своїх дітей. Інших випадків історія не знає, одні добиваються, використовують зовсім інші, але воно того коштує, - виступив «за» радикальні дії Олександр Пінчук.

- Революція – це добре, але тільки після пар. Ситуація в країні не повинна заважати учнівському процесу. Хочете йти на майдан – будь-ласка після пар!, - найбільш емоційно доповідав Власюк Павло.

Вінницька Молодіжна Рада ініціювала публічні обговорення зі студентськими активістами ситуації у країні

По закінченню обговорення відбулися публічні дебати, де продовжувались палкі обговорення цієї гострої теми. Завдяки ораторським здібностям та вмінню переконувати, судді визнали переможцями команду «Радикалів».

Для того, щоб студенти вільно висловлювали свою думку та обговорювали актуальні теми Вінницька Молодіжна Рада розпочала загальноміський дебатний турнір.

Турнір проходитиме у два тури: студентський відбірковий та власне фінал. У фіналі Турніру визначаться переможці. Команди-переможці, які посіли призові місця, нагороджуються кубками, дипломами і цінними подарунками, учасники – сертифікатами про участь за рахунок Відділу молоді та туризмі міської ради.

Організаторами публічного обговорення та дебатного турніру є Вінницька Молодіжна Рада (голова – Мира Дмитро Вікторович, 0632955915) разом із студентськими радами міста, за сприяння Відділу у справах молоді та туризму міської ради (начальник відділу – Анфілов Руслан Анатольович, 59-52-83).



Переглядів: 4713
Поширень: 0