23 та 24 квітня міський Палац мистецтв «Зоря» був вщент переповнений надзвичайно талановитою молоддю. Адже саме там проходили фінали грандіозного шоу «Студенти мають таланти!».

Фінали проходили радісно та жваво. У вщент заповненій залі МКП «Зоря» вирували емоції – вболівальники бурхливими оплесками підтримували виступи своїх команд. Було на що подивитися: чарівні вінницькі дівчата та галантні юнаки артистично танцювали, майстерно співали, показували акробатичні номери, фокуси, театральні постановки.

Вінницька молодь талантами заробила 20 тисяч гривень

– Відбіркові тури проходили понад три місяці. Ми приїжджали на кастинги до кожного навчального закладу та обирали найталановитіших, тих, хто зможе вразити і глядачів, і суддів, адже саме вони визначатимуть переможців. Тож у фінал потрапили 13 номерів з вищих навчальних закладів, 9 номерів із коледжів і технікумів і 8 – із училищ, - розповідає голова Вінницької Молодіжної Ради Мира Дмитро.

Окрім вже звичних хореографічних і вокальних номерів, були й незвичайні – фокуси, складання картини з «Кубика-рубика», біт бокс чи лайт-шоу.

Вінницька молодь талантами заробила 20 тисяч гривень

- Мене особисто вразило Лайт-шоу учасника Сергія Завального. Досить незвичний жанр, дві хвилини виступу, я з затамованим диханням спостерігала за номером. Буду голосувати за нього, - розповідає глядачка Олена.

- Я з друзями не знав як весело провести час, а побачивши афішу в Інтернеті про конкурс «Студенти мають таланти» вирішив піти. Білети продавали на вході, але зал був вже настільки заповнений, що ми ледь знайшли декілька місць на балконі. Шоу було вражаючим. Дуже сподобалось. Я радий, що в нашому місті є стільки цікавої і талановитої молоді, - розповідає глядач Андрій Земельний.

Після швидкого підрахунку голосів, глядачі та учасники затамовано чекали промови журі про те, хто ж став переможцем. У фіналі серед професійно технічних училищ ним було обрано зразковий ансамбль сучасного танцю «Флеш» з танцем «Молдовська хора». Серед коледжів перемогу здобув Сметанюк Андрій, який підкорив усіх своєю «Магією Кубика-рубика». Переможцем серед віницьких вищів став Ярслав Шостака, який виконував бітбокс.

Вінницька молодь талантами заробила 20 тисяч гривень

Усі переможці отримали гран-прі у розмірі 5000 гривень. Учасники, які зайняли друге місце отримали 1000 гривень, фіналісти, що опинилися на третьому місті нагородили 500 гривнями та поїздкою Україною. Усі призери також отримали абонементи до спортивного клубу «Нокаут».

Організаторами конкурсу є Вінницька Молодіжна Рада разом з студентськими радами міста під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.
 


Переглядів: 3927
Поширень: 0