Довгоочікувана подія для студентських футбольних команд Вінниці та їх вболівальників відбулась 14-15 травня на сучасному стадіоні 35-ої школи. Участь у спортивному дійстві взяли представники 10 вінницьких професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

Протягом двох днів команди-учасники зіграли «футбольний бій» за розподіл призових місць у спортивній номінації «Футбол» фестивалю «Вінницька студентська весна 2014».

Організатор студентської весни, голова ГО «Розвиток.Розвиток» Ірина Борзова привітала всіх учасників спортивного дійства, подякувала міській раді, тренерському складу, учасникам змагань та їх вболівальникам за їх участь та активну позицію щодо розвитку молодіжного спорту у нашому місті.

Студентському футболу у м.Вінниця бути!

Усі команди знаходились у бойовому дусі, адже кожна гра вирішувала їх долю у цьому чемпіонаті, головний приз якого був пам’ятний кубок та грошова винагорода у сумі 2 000 грн.

У боротьбі за ІІІ місце на полі зійшлись команди Вінницького національного медичного університету та Вінницького транспортного коледжу, за результатами якого бронзовими призерами чемпіонату стала команда Вінницького транспортного коледжу (тренер – Бондарев Олександр) з рахунком 2:0.

команда Вінницького транспортного коледжу

Найцікавішим виявився фінальний матч чемпіонату за І та ІІ місця, в якому позмагались команди Вінницького державного педагогічного університету та Вінницького кооперативного інституту. Після гри в основний час з рахунком 0:0 команди розіграли пенальті, в результаті якого визначився переможець – команда Вінницького державного педагогічного університету (тренери: Гудима Степан, Перепелиця Олександр), які отримали звання володарів гран-прі у номінації «Футбол» фестивалю «Вінницька студентська весна 2014». Найкращими гравцями за результатами гри стали Жук Віктор, Оніщук Юра, Березюк Роман.

переможець – команда Вінницького державного педагогічного університету

Срібло ж дісталось команді Вінницького кооперативного інституту (тренер - Гончарук Борис).

Команда Вінницького кооперативного інституту

Незважаючи на друге місце, футболісти кооперативного інституту достойно змагались зі своїми досить іменитими суперниками. Вагому роль у досягненні такого результату доклали капітан команди Шевченко Микола, Ткаченко Антон та воротар Девлиш Володимир.

Організатори фестивалю Ірина Борзова та Наталя Заболотна провели церемонію нагородження та вручили призерам чемпіонату заслужені дипломи, кубок та заявлену грошову винагороду.

Гудима Степан-тренер команди ВДПУ

По завершенню чемпіонату тренери команд-учасниць, зокрема Гудима Степан, Бондарев Олександр висловили свої побажання щодо розвитку студентського футболу, звернули увагу на недостатню кількість футбольних змагань у місті серед студентів та запропонували організувати щорічний футбольний турнір серед команд професійно-технічних та вищих навчальних закладів м. Вінниці «Студентська футбольна ліга».

ГО «Розвиток.Розвиток» заявила, що намагатиметься зробити усе можливе задля втілення цієї ідеї у життя, адже розвиток спорту є одним з пріоритетів діяльності цієї організації.



Переглядів: 7164
Поширень: 0