Проект «Відкрита влада» був започаткований за ініціативи Вінницької Молодіжної Ради. В його рамках протягом двох тижнів студенти знайомилися з роботою Вінницької міської ради. Юнаки та дівчата брали участь у роботі депутатських комісій, різних нарад, були присутніми на засіданні сесії міської ради.

Студенти Вінниці взяли участь у проекті «Відкрита влада»

Крім того, 5 червня, у рамках проекту «Відкрита влада», молодь ознайомилася із роботою структурних підрозділів виконавчого комітету Вінницької міської ради. Також студенти дізналися про можливість подальшого стажування та працевлаштування.

Студенти Вінниці взяли участь у проекті «Відкрита влада»

«Побачивши роботу міської ради з середини, я зрозуміла, що це серйозна установа, на діяльність якої покладені життя і добробут нашого міста. Тут працюють привітні люди, які завжди готові підтримати молодіжні ініціативи», – поділилася враженнями студентка Вінницького торговельно-економічного інституту Яна Безкоровайна.

Студенти Вінниці взяли участь у проекті «Відкрита влада»

6 червня для представників Вінницької Молодіжної Ради були організовані екскурсії до інформаційно-телевізійного агентства «ВІТА» та відділу оперативного реагування «Цілодобова варта». А також вони відвідали «Музей трамваю», який розташований на території комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія».



Переглядів: 4885
Поширень: 0