«Студентська республіка» – найбільш очікуване дійство для української молоді, шанс для ініціативних лідерів зробити свій вклад у розвиток студентського самоврядування країни, у захист прав та інтересів юнацтва.

Вже зовсім скоро розпочнеться фінал XVI Студреспубліки, де братиме участь команда із Вінниччини, що складається із представників вищих навчальних закладів області, які увійшли до складу магістрату на регіональних змаганнях.

Вінницькі студреспубліканці їдуть перемагати

Щоб мати якомога більше балів та бонусів ще до початку змагань, кожен регіон України отримав завдання, які потрібно було виконати за певний термін. Вінничани одержали три цікаві та різнопланові задачі, з якими впорались на всі сто.

Перше завдання студреспубліканців – створити веселі демотиватори: https://vk.com/photo-420310_336060395, https://vk.com/photo-420310_336060397, https://vk.com/photo-420310_336060399 – переходьте за посиланнями та тисніть на «лайк».

Другим завданням став суботник – активісти прибрали на території лісопарку.

Останнє третє завдання виявилося для команди одним із найцікавіших. 31 липня на території торговельно-економічного інституту більше 40 студентів створили живий герб України,співали гімн та скандували патріотичні гасла.

Вінницькі студреспубліканці їдуть перемагати

Після цього флешмобу учасників заходу чекав перегляд фільму «Небесна сотня» з циклу «Зима, що нас змінила». Студенти зізналися, що їм важко згадувати усі страждання, які пережила Україна за останні місяці. Студреспубліканці й самі неодноразово були на Майдані під час і після революційних подій у Києві, тому не стримуючи емоцій, розповідали про свої враження. Оскільки тема завдання звучала «Як ми будуватимемо нову модель України», активісти влаштували громадські обговорення фільму та ділилися ідеями розвитку держави.

Учасники команди планують провести ще не один такий захід. Вінничани неодмінно впораються з усіма завданнями та пройдуть будь-які перешкоди. 

Вінницькі студреспубліканці їдуть перемагати

Честь Вінниччини та команди студреспубліканців може підтримати будь-хто. Для цього необхідно просто перейти за потрібними посиланнями та поставити «лайк».

http://studrespublika.com/festival/lady14.php – під номерами 1, 2 та 6 знаходяться вінничанки, які претендують на звання «Першої леді» Студреспубліки, голосувати можна щодня.

Допоможемо команді Вінницької області привезти зі Всеукраїнського етапу Студреспубліки омріяну перемогу.



Переглядів: 3804
Поширень: 0