17-19 жовтня в Вінниці пройде Фінал Всеукраїнської олімпіади з програмування – півфінал першості світу АСМ-ІСРС (International Collegiate Programming Contest) з програмування. Це змагання кращих студентів ІТ-спеціальностей!

Цього року у Вінниці за участь у фіналі змагаються 150 найбільш талановитих і захоплених студентів провідних вузів України, паралельно ще стільки ж учасників з країн Балканського півострова беруть участь в олімпіаді в Бухаресті.

Майданчиком прямого спілкування бізнесу і молодого ІТ-майбутнього України ось уже 14 років виступає Вінницький національний технічний університет.

Олімпіада надає можливості не тільки для молодих фахівців, але і для успішних ІТ-компаній:

  • безпосередньо взаємодіяти з талановитою молоддю;
  • знайти і залучити нових кваліфікованих фахівців;
  • встановити контакти з представниками провідних вузів України в дружній неформальній атмосфері;
  • прорекламувати свою компанію;
  • заявити про себе як про соціально-відповідальну компанію.

А незмінні організатори фіналу - Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет, Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій» і Група компаній AM-SOFT – щорічно створюють всі умови для успішного його проведення, перетворюючи змагання на надзвичайне свято для найталановитіших студентів.

IBM, Facebook, Яндекс, Google, EPAM, Microsoft Україна, GlobalLogic, BMS Consulting, S&T, CDM, Datagroup, SysIQ, Infopulse Ukraine, ABBYY, Miratech, WinInteractive, Navigator протягом багатьох років є спонсорами фіналу.

Нагадаємо, студентська командна першість світу з програмування АСМ-ІСРС є наймасовішою всесвітньою студентською олімпіадою і викликає величезний інтерес серед студентів всього світу, які спеціалізуються в сфері інформаційних технологій.

В Україні за схемою ACM-ICPC проводиться Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування - півфінал першості світу ACM-ICPC (http://pc-ua.com.ua).

Півфінал проходить одночасно на сайтах в двох європейських містах - Вінниці та Бухаресті. На кожному сайті змагаються по 40 команд. Кожна з команд складається з 3 учасників, які в півфіналі повинні вирішити за 5 годин 10 надскладних задач.

Переможці олімпіади отримають можливість влаштуватися на роботу в кращих компаніях світу, що займаються програмуванням, без співбесід.

Запрошуємо ІТ-компанії підтримати проведення Олімпіади, що заохотить творчий та інноваційний підхід до створення програмного забезпечення. Ознайомитися зі змістом спонсорського портфеля і вибрати пакет відповідно до своїх можливостей Ви можете на сайті Олімпіади (http://pc-ua.com.ua).

Будьте першими у підборі кращих ІТ-фахівців в Вашу компанію!

Контактна особа - Ольга Півнюк ([email protected], [email protected], 097 165-48-80, skype: olga_pivnyuk), Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій».

Ми в соц.мережах:

fb Facebook                  Linkedin Linkedin          

 

Організатори заходу:

Міністерство освіти і науки України Міністерство освіти і науки України

Вінницький національний технічній університет

Всеукраїнський благодійний  фонд «АПРІТ»

Група компаній AM-SOFT



Переглядів: 4211
Поширень: 0