Цієї осені члени BEST Vinnytsia (один із 95 осередків Ради студентів технічних університетів Європи, Board of European Students of Technology, best.eu.org), Студенти ВНТУ збирають європейських піратівякі є студентами ВНТУ, вибороли право організовувати масштабну подію - зустріч південно-східного регіону BEST (Regional Meeting або RM), який має неофіційну назву “Піратська бухта” (“Pirate Bay”). Європейські пірати проживатимуть у Вінниці з 16 по 20 жовтня 2014 року. Осередки BEST поділяються на 11 регіонів, які двічі на рік проводять регіональні зустрічі такого масштабу. 

Метою поділу на регіони та проведення регіональних зустрічей є забезпечення тіснішого спілкування між осередками, обмін організаційним та навчальним досвідом, традиціями та знаннями між представниками різних країн. Також протягом регіональних зустрічей збираються відгуки про проекти та цілі кожного з осередків перед Presidents Meeting (PM) - зборами президентів усіх осередків та головнокомандуючих усієї організації BEST.

До розкладу RM входять численні тренінги, інтернаціональний вечір, вечір української культури, обмін досвідом та планування роботи регіону.Студенти ВНТУ збирають європейських піратів Отже, проводити регіональні збори - це велика честь і відповідальність для студентів, що дає їм можливість показати своє рідне місто, країну, проявити та вдосконалити організаторські здібності, набути життєвоважливого досвіду.     

Для вінничан регіональні збори - це візит до їх прекрасного містечка близько 70 студентів з 9 осередків BEST Вінниці (Україна), Запоріжжя (Україна), Брашова (Румунія), Бухаресту (Румунія), Кишиніву (Молдова), Софії (Болгарія), Іспарти (Туреччина), Стамбулу (Туреччина) та Салоників (Греція) та гостей події з інших осередків (Львів, Київ), які заповнять вулиці розмовами, піснями на різних мовах і по закінченню події понесуть у свої домівки спогади про українську та вінницьку неймовірної культуру, веселих людей та нові знання, здобуті під час тренінгів. Для членів BESTу ця зустріч означає кілька місяців напруженої організаторської роботи, результатом якої стануть дні інтенсивних, веселих та цікавих тренінгів з розвитку особистості, обміну культурою та традиціями між країнами-учасницями, нові знайомства та можливості для активних студентів-членів BEST Vinnytsia.

Зеленська Євгенія: студентка ВНТУ, член BEST Vinnytsia (vinbest.org)



Переглядів: 4182
Поширень: 0