10-11 жовтня вже втретє у ВНТУ локальний осередок Ради студентів технічних університетів Європи – BEST Vinnytsia проводитиме змагання в галузі інформаційних технологій – IT-Revolution.

Захід буде проходити в досить незвичному форматі - хакатон, тобто команди мають на виконання завдань 24 години. Даний час учасники розподіляють самостійно на свій лад, та як тільки він сплине, вони повинні представити «плоди» своєї праці суддям у вигляді презентації. Протягом змагань,  для більш ефективного виконання завдань, учасникам буде надано доступ до мережі Інтернет.

Цього року учасники хакатону зможуть «помірятись силами» в таких 5 категоріях: Desktop Application, Mobile Application, Web, 2D graphics, 3D graphics.

Для того щоб стати частиною цього незабутнього дійства, потрібно зареєструвати свою команду (від 1 до 4 людей у категоріях Desktop, Mobile, Web та 1-2 людини у категоріях 2D і 3D). А також безпосередньо прийти і проявити усі свої вміння, навички та креативність.

Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами та офіційними грамотами.

Хакатон IT-Revolution 2014 відбувається за підтримки: одного з провідних сервіс-провайдерів на світовому ринку електронної комерції - Astound Commerce, провідного в Україні інтегратора систем автоматизації та диспетчеризації для комерційної (BMS) і житлової (розумний будинок) нерухомості - Diacom, активно зростаючої IT-компанії у галузі розробки мобільних програм для платформ iOS, Android та web-додатків, а також програмного забезпечення - Componentix, мережі комфортного кіно Broadway.

Якщо ви студент ВНТУ, відчуваєте тягу до змагань та хочете проявити себе, як крутого програмера чи дизайнера - реєструйтесь та приходьте, команда організаторів IT-Revolution чекає саме на Вас.



Переглядів: 4827
Поширень: 0