31 жовтня 2014 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулося засідання комісії з проведення конкурсу щодо визначення претендентів та проведення виборів на посади керівників аграрних вищих навчальних закладів. За результатами засідання оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора Вінницького національного аграрного університету.

Зокрема, особи, які бажають взяти участь у конкурсі повинні надати наступні документи: заяву на участь у конкурсі на ім’я засновника, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, копії документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання, довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465, копію паспорта, засвідчену претендентом, копію трудової книжки.

Заяви на участь у конкурсі будуть прийматися протягом двох місяців із дня опублікування оголошення в газеті «Освіта України», а вибори керівника Вінницького національного аграрного університету призначені на 15 січня 2015 року.

Претенденти на посаду можуть надсилати документи за адресою: 01001, м.Київ-1, вул. Хрещатик 24, Мінагрополітики України, додаткова інформація за тел.(044) 279-81-04



Переглядів: 4464
Поширень: 0