6-7 листопада 2014 року в м. Вінниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Вінницькою обласним осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України» провели ввідний тренінг з методики інтелектуальної гри «Дебати» за системою Британських парламентських дебатів для координаторів команд з районів та міст обласного значення області.

Вінниччина виховує нове покоління молодіжних спікерів

Участь у тренінгу взяли представники всіх вищих навчальних закладів І – IІ рівнів акредитації, розташованих у районах (містах) Вінницької області.

Вінниччина виховує нове покоління молодіжних спікерів

Протягом двох днів студенти мали змогу ознайомитися із системою Британських парламентських дебатів, отримали методичні рекомендації з організації та проведення відбіркових турів у своїх вищих навчальних закладах, побачити кращі ігри світових чемпіонатів, стали свідками показових ігор від переможців І Обласного студентського «Дебатного турніру».

Вінниччина виховує нове покоління молодіжних спікерів

У підтвердження набуття необхідних знань з методики підготовки та проведення інтелектуальної гри «Дебати», усі учасники тренінгу отримали сертифікати від управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Вінницького обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України».



Переглядів: 3047
Поширень: 0