19 грудня 2014 року в Міністерстві освіти і науки України за участю Міністра освіти і науки Сергія Квіта відбулася презентація оновленого повнофункціонального веб-представництва МОН.

Новий веб-сайт є результатом співробітництва МОН та агентства маркетингу і технологій JayaDigital. ІТ-компанія здійснила розробку нового веб-сайту на благодійній основі, що не коштувало Міністерству жодної копійки державних коштів.

Під час презентації, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт зазначив, що кожному органу державної влади важливо мати сучасний веб-сайт: простий у використанні, де інформацію можна отримати не більше, ніж трьома кліками. «Якщо ми хочемо бути відкритими до аудиторії, сайт повинен бути, перш за все, зручним», - зауважив Міністр.

Міністерство освіти і науки України презентувало новий веб-сайт

Про переваги нового веб-сайту розповів керівник агентства JayaDigital Сергій Бойчун. Він зазначив, що оновлений сайт містить меншу кількість розділів, при розміщенні повного попереднього обсягу інформації. Для зручності вся інформація персоніфікована і розподілена для груп користувачів: школярів, студентів, педагогів, батьків, керівників освітніх закладів, держслужбовців. Сергій Бойчун також звернув увагу на інтерфейс – сайт адаптований для всіх сучасних пристроїв: комп’ютерів, планшетних ПК, телефонів.

Оновлений веб-ресурс Міністерства освіти і науки України підвищить якість надання послуг та активізує взаємодію з користувачами. Цьому сприятиме зручна навігація, забезпечення широкого доступу та прозорості до офіційної інформації, можливість отримати відповіді на запитання без аналізу великої кількості нормативно-правових актів,

Зараз оновлене веб-представництво МОН знаходиться на етапі бета-тестування і доступне за посиланням: http://new.mon.gov.ua/. Новий сайт буде функціонувати як основний після новорічних свят.



Переглядів: 5352
Поширень: 0