Вперше у Вінницькій області проходить триденний вишкіл суспільно-громадської активності «Студентський лідер нового формату». Як зазначила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Заболотна: «Управління поставило перед собою завдання посилити участь студентської молоді у суспільному та громадському житті області, сформувати у студентів активну життєву позицію та навички реалізації громадянських прав та обов’язків, що потребує цілого комплексу знань, умінь та навичок, зокрема у сфері роботи з молоддю. Саме тому управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації ініціювало проведення комплексного навчання для новообраних депутатів Студентського Парламенту Вінниччини задля ефективності роботи цього консультативно-дорадчого органу в цілому, так і окремих депутатів на місцях у своїх навчальних закладів».

Участь у вишколі беруть новообрані депутати Студентського Парламенту Вінниччини, які представляють усі вищі навчальні заклади усіх рівнів акредитації області.

Студентський лідер нового формату

Програма вишколу розроблена таким чином, щоб за цих три дні сформувати у студентських лідерів навички командотворення, ознайомити із практичними аспектами проектного менеджменту, виробити певні навички управління проектами та таймменеджменту. Тренінги проводять досвідчені та успішні вінницькі громадські діячі – Світлана Ходакова, голова ГО «Відкрите Суспільство», Максим Студілко, Засновник на Вінниччині пластового руху, співзасновник ВОПО «Джерело надії».

Студентський лідер нового формату

Один із тренінгових днів вишколу цілком буде присвячено підвищенню рівня обізнаності учасників щодо ключових компетенцій молодіжного працівника – особи, яка працює з молоддю, задля молоді та разом з молоддю, формуванню позитивного іміджу до самовдосконалення та розвитку необхідних якостей для ефективної роботи у якості депутата студентського Парламенту Вінниччини.



Переглядів: 4241
Поширень: 0