Днями керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан зустрівся зі студентами ВНТУ, які навчаються на факультеті менеджменту. Завітав він із досить привабливою для молоді пропозицією – стати членами команди фіскальної служби Вінниччини. Але, зрозуміло, що для цього потрібно буде підтвердити свою фаховість, вміння та здібності. «Залучення молодих кадрів, які можуть принести у службу нове дихання, підходи і принципи у роботі, на мою думку, − надзвичайно правильне. Люди, які ніколи не були у службі, можуть побачити процес роботи незаангажовано, виявити недоліки та реалізувати власні ідеї. Ми всіляко, у свою чергу, підтримуватимемо кожну конструктивну думку», − сказав Мирослав Продан під час зустрічі. 

Фіскальна служба Вінниччини планує поповнити свої ряди молодими кадрами

Для того, щоб налагодити співпрацю, відомство укладе договір з технічним університетом. Далі студентів організують в спеціальні групи і фахівці фіскальної служби проводитимуть для них лекції з податкового законодавства та практичні заняття, розповідатимуть про тонкощі роботи. Найздібніших слухачів на конкурсній основі відберуть для роботи у фіскальних органах Вінниччини. Вирішуватиме це Рада з кадрових питань, яка функціонує при ГУ ДФС в області. До її складу входять представники громадськості, журналісти, ветерани податкової та керівники обласної фіскальної служби, які слідкуватимуть за прозорістю процедури та фаховістю кандидатів на посади.

Фіскальна служба Вінниччини планує поповнити свої ряди молодими кадрами

Також Мирослав Продан запевнив: кожен студент, який матиме потенціал, продемонструє високий рівень здібностей, бажання, цілеспрямованість − може розраховувати на підтримку і сприяння у роботі.



Переглядів: 4302
Поширень: 0