У Донецькому національному університеті відбулася посвята першокурсників у студенти. Урочисту церемонію, яка за 78 років існування навчального закладу, стала традиційною, довелося відтермінувати через події на Сході України.

Цього разу студентську родину ВУЗу, який з листопада 2014 року працює у Вінниці, поповнило понад 400 хлопців і дівчат. Переважна більшість з яких жителі Донбасу і лише 70 осіб з їх числа вінничани.

Частина із нинішніх першокурсників вступну кампанію пройшли ще у Донецьку, решта під час додаткового набору осені минулого року.

Першокурсникі Донецького національного університету, що  у Вінниці, посвятили у студенти

«Завжди було приємно, що до лав студентського колективу вливається велика когорта талановитих, творчих, креативних молодих людей. Щороку у нас нараховувалося понад дві тисячі першокурсників, як контрактної, так і бюджетної форми навчання. Так було у нас на малій Батьківщині – у Донецьку. Сьогодні їх у нас не так багато – 450 осіб, але це наш золотий фонд. Хочу побажати вам, миру, благополуччя та мужнього духу, студентської та креативності та наснаги. Вірмо, все в нас буде добре» – наголосив ректор Донецького національного університету, доктор юридичних наук, професор Роман Гринюк.



Переглядів: 3401
Поширень: 0