Холодного зимового дня серце кожного зігрівала думка про те, що 14 лютого, людство відзначало свято всіх закоханих.

Студентський Парламент Вінниччини також долучився до загальної лихоманки кохання: з метою підтримки молодіжного руху та популяризації активного відпочинку студентські депутати організували пізнавально-розважальний квест «Любовний марафон». Партнерами свята стали Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації,  ВМГО «Студентська республіка»,  ГО «Україна мрії».

Студентський Парламент роздавав вінничанам подарунки за любов

Захід стартував біля вежі на площі Європейській. 10 пар учасників отримали 12 завдань: закохані танцювали вальс, робили селфі з таємничим творцем Вінниці ХХ століття, фотографувалися з голубами, співали серенади і пісні-зізнання у любові.  

Організатори відзначили, що приємним та неочікуваним моментом змагання було те, що їм довелося думати над додатковим завданням, адже дві пари набрали максимальну кількість балів.

Студентський Парламент роздавав вінничанам подарунки за любов

Проте переможців квесту визначено – ними стали Олександр та Катерина. На чемпіонів «Любовного марафону» чекала романтична вечеря на двох у кафе «Allure». Пара, яка посіла друге місце, виборола квитки в КВН у міський Палац мистецтв «Зоря», а інші учасники перегонів отримали безкоштовні фішки для гри «Мафія» від антикафе «Baker Street» та сертифікати від Starvin Coffee на безплатну каву.

Студентський Парламент роздавав вінничанам подарунки за любов

Крім того, не забув Студентський Парламент і про тих вінничан, які не брали участь у «Любовному марафоні» – перехожі отримали в подарунок валентинки від партнера ВМГО «Студентська республіка».

Студентський Парламент роздавав вінничанам подарунки за любов

Студентський Парламент Вінниччини, попри романтичну атмосферу, вже готується до виконання наступних завдань та працює, не покладаючи рук, на користь молоді нашого регіону.  



Переглядів: 4359
Поширень: 0