Вже у березні у Вінниці стартує проект «Студентська ліга 2015». Він включатиме ряд молодіжних заходів, серед яких турніри по міні-футболу та пейнтболу, чемпіонат з віджимання серед чоловіків та присідання серед жінок, конкурс «Студенти мають таланти». По закінченню проекту кубки «Студентська ліга 2015» отримають училище, коледж та університет, у яких навчаються найталановитіші студенти.

Організаторами проекту «Студентська ліга 2015» є відділ у справах молоді та туризму міської ради, підлітковий клуб «Універ» та Вінницька молодіжна рада. Він проводиться під патронатом в. о. міського голови Сергія Моргунова. У рамках проекту протягом чотирьох місяців вінницькі студенти демонструватимуть свої спортивні уміння, вправність, творчі таланти тощо.

«Це проект, який містить різні заходи, турніри, фестивалі. Він допоможе не лише об’єднати студентську молодь Вінниці, а й підніме патріотичний дух молоді, примножить спортивні досягнення студентів. Ліга триватиме з березня і до кінця червня. У результаті буде визначено три переможця: серед училищ, коледжів та університетів. Вони отримають кубки «Студентська ліга 2015», – розповідає голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

Першим заходом проекту стане дебатний турнір, який проходитиме з 9 по 20 березня. Заявки на участь у ньому прийматимуться до 8 березня. А сам турнір проходитиме на базі підліткового клубу «Гараж-77» (Д.Нечая, 77). Наступним змаганням стане турнір по тенісу, який відбудеться 30 березня у РК «Амагама-Мегамолл». Тут же 1 квітня пройде турнір по боулінгу. А 16 та 17 квітня у нашому місті відбудеться фінал шоу «Студенти мають таланти». Відбіркові кастинги проводитимуться у кожному навчальному закладі. Номери можуть бути різноманітними: вокал, хореографія, фокуси, акробатика тощо.

22-30 квітня на стадіоні школи №18 пройде турнір по міні-футболу. Також всі бажаючі зможуть взяти участь у конкурсі відеоробіт «Мій навчальний заклад». Студенти представлять ролики про переваги закладу, де вони навчаються. Відео буде завантажене у соціальні мережі. Фіналістів визначать за підсумками голосування 6 травня.

У рамках «Студентської ліги» 20 травня у Вінниці пройде й турнір з пейнтболу, 28 травня – чемпіонат з віджимання серед чоловіків. 11 червня всі бажаючі вінничанки на Набережній «Рошен» змагатимуться у чемпіонаті з присідання. А 27 – 28 червня учасників запрошують у військово-патріотичний табір «Зірниця».

«Ми сподіваємось, що «Студентська ліга 2015» стане масштабним заходом, який об’єднає усіх студентів, зробить їх великою родиною, і неважливо, в якому закладі вони навчаються. Очікуємо, що більшість вузів виявлять бажання взяти участь та гідно представлять свій навчальний заклад на міському рівні», – каже керуюча справами Вінницької молодіжної ради Марина Олексієнко.



Переглядів: 4026
Поширень: 0