25-26 березня 2015р. у Вінниці пройде регіональний дебатний турнір, під час якого шкільна і студентська молодь дискутуватиме про спільні цінності, які здатні об’єднати Україну. Участь у дебатах візьмуть студенти та старшокласники, які в грудні 2014р. вже пройшли тренінг з дебатної майстерності. Також можуть приєднатися бажаючі молодіжні команди у складі 2 осіб.

Переможці регіонального дебатного турніру змагатимуться у мистецтві аргументації зі своїми ровесниками з 4 міст у фіналі, який пройде у Вінниці у квітні місяці.

Початок регіонального дебатного турніру - 25 березня о 14-00 у  Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва (м. Вінниця, вул. Соборна 70, 2-й поверх).

Для підтвердження участі в регіональному дебатному турнірі необхідно до 21 березня 2015 р. заповнити онлайн-форму http://goo.gl/forms/5XEfojsQ4g. Заявку має заповнити кожен член команди (склад команди – 2 особи).

Аналогічні дебатні турніри у березні проходять в 4 регіонах України в рамках проекту "Молодіжні дебати: чи є в регіонах України спільні цінності, які здатні об\'єднати країну?".

Проект спрямований на покращення порозуміння, налагодження діалогу та зв’язків молоді чотирьох регіонів України (м. Вінниця, Львів, Кременчук, Суми) через проведення тренінгів та дебатних турнірів на тему спільних цінностей, які здатні об\'єднати країну.

ініціативна група «Є-Дія»Проект здійснює громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив»  за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Партнером проекту виступає ініціативна група «Є-Дія» Мережі центрів європейської інформації України з регіональними партнерами:

  • ЛМГО «Інститут політичних технологій», м. Львів
  • ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр "Європейський клуб", м. Кременчук Полтавської області
  • СМГО Центр європейських ініціатив, м. Суми

Контактні особи:

Оксана Бондар, +38-067-4331033, [email protected] , http://vn.ukrcei.org/

***

Мережа центрів європейської інформації України об’єднує 18 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції в містах Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Кіровоград, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Рівне, Суми, Тернопіль Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та офіційного партнера Мережі ЦЄІУ — Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (АР Крим). Центри європейської інформації України були створені в 2006-2008 рр. за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Портал - http://ukrcei.org, e-mail: [email protected]

Ініціативна група «Є-Дія» спрямована на впровадження Місії Мережі центрів європейської інформації, а саме – сформувати в Україні суспільство, що базується на європейських цінностях. Група діє на принципах взаємної поваги, прозорості, відкритості та демократичного прийняття рішень.



Переглядів: 3375
Поширень: 0