Нещодавно у Вінницькому національному технічному університеті відбулась грандіозна подія - Ярмарок Кар’єри-2015. Організатори Ярмарку - європейська студентська організація BEST (BoardofEuropeanStudentsofTechnology – Рада студентів технічних університетів Європи). 

Ярмарок кар’єри у ВНТУ відбувся вже вп’яте. Головна мета, благородна місія заходу – налагодити взаємодію між студентами та корпораціями, познайомити молодих спеціалістів з потенційними роботодавцями та вирішити питання працевлаштування молоді; для компаній – це прекрасний шанс знайти перспективних та висококваліфікованих спеціалістів, які повні сил, енергії, жаги та знань, щоб приступити до праці та зламати стереотипи про нереальність роботи за спеціальністю.

У Вінницькому національному технічному університеті вже вп\'яте відбувся ярмарок кар\'єри

Ярмарок кар\'єри – це унікальна можливість для кожного студента проявити талант, високу майстерність та обізнаність у своїй сфері. За час проведення усі охочі мали змогу заповнити анкети-резюме в спеціально створеній до цієї події програмі, які одразу ж були передані компаніям-партнерам. Ми співпрацюємо з надійними та серйозними організаціями, котрі гарантують гідні й комфортні умови праці для спеціалістів.

У Вінницькому національному технічному університеті вже вп\'яте відбувся ярмарок кар\'єри

Цього року на Ярмарку були представлені такі провідні компанії, як AstoundCommerce, ZoomSupport та PlasmaTec. Захід пройшов насичено і весело. Кожен студент мав змогу почерпнути нові, корисні, а головне практично необхідні знання, а також розширити кругозір за допомогою лекцій від HR-спеціаліста Таїсії Левченко - директора та засновника консалтингової компанії "ДІЯти" та предстваників ІТ-компанії AstoundCommerce. На лекціях розповіли про мистецтво створення резюме, тонкощі підготовки до співбесіди і власне спілкування з потенційними працедавцями та навички, якими потрібно володіти перспективному спеціалісту. Незважаючи на те, що тематика не нова, харизматичні лектори зуміли донести інформацію цікаво, яскраво, без відтінку нудного офіціозу.

У Вінницькому національному технічному університеті вже вп\'яте відбувся ярмарок кар\'єри

Неординарність та грандіозність заходу полягає не лише в унікальності ідеї, а також і в тому, що організовується вона силами самих студентів ВНТУ – учасників BEST, котрі, окрім Ярмарку, щорічно організовують хакатон IT-Revolution, інженерні змагання EBEC, освітній курс для студентів з Європи, культурні обміни та діяльність яких спрямована та мотивацію, активізацію і розширення особистих та професійних горизонтів для студентства, відкриття нових можливостей, розвитку організаторських здібностей і комунікативних навичок у молоді.

У Вінницькому національному технічному університеті вже вп\'яте відбувся ярмарок кар\'єри

Для інформації:

BEST – Рада студентів технічних університетів Європи, волонтерська, неприбуткова, неполітична організація, що з 1989 року забезпечує обмін знаннями та співробітництво між студентами, компаніями та університетами на теренах Європи.

В Україні організацію представляють локальні осередки чотирьох вишів: Вінницький національний технічний університет, Запорізький національний технічний університет, Національний університет «Львівська Політехніка» та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».



Переглядів: 3900
Поширень: 0