Особливістю проведення у цьому році стало те, що фестиваль відбувся на відкритій професійній сцені на Європейській площі міста під девізом «Європа починається з мене».

Вчетверте організаторами фестивалю виступили громадська організація «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради. Сприяли проведенню заходу управління у справах сім`ї, молоді та спорту ОДА, відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, студентський Парламент Вінниччини та Вінницька молодіжна рада.

У День Європи відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015»

Фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015» стартував з Майдану Незалежності. Талановита та активна молодь привітала святковим парадом вінничан, гостей з Європи та офіційні делегації, що прибули до Вінниці. Після завершення офіційного відкриття спільним парадом студентство вирушило на Європейську площу, де разом з вінничанами та гостями міста виконали Гімн України.

У День Європи відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015»

У гала-концерті «Вінницька Студентська весна» були представлені найкращі та найактивніші студенти вузів міста. Кожна команда учасників змогла гідно представити свій учбовий заклад у таких жанрах, як вокал, хореографія та оригінальний жанр. Студентство Вінниці продемонструвало свою неповторність, талановитість та багатогранність. Своєю неординарністю та артистизмом вражали ведучі фестивалю, студенти училища культури і мистецтв імені М.Д. Леонтовича тріо «Ниче так». Кожен номер був насичений великим патріотизмом до рідної країни. Також кожен бажаючий мав можливість ознайомитись з презентацією навчальних закладів міста на виставці «Європейська освіта».

На завершення фестивалю тисячі вінничан разом зі студентами під пісню «Все буде добре» легендарного гурту «Океан Ельзи» взяли участь у флеш-мобі «Україна – це Європа».

У День Європи відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015»

Як зазначила організатор фестивалю, голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова, фестиваль «Вінницька Студентська весна» в черговий раз підтвердив, що є найпопулярнішим заходом серед молоді Вінниці. Адже за 4 роки проведення в ньому взяли участь понад 10 тисяч креативної, талановитої, активної молоді. «Я впевнена, що у наступному році цей фестиваль набуде всеукраїнського масштабу. Сьогодні ми переконались, що активність і небайдужість молоді є найвагомішою рушійною силою у підтримці та розвитку європейських стандартів та способу життя. Вірю в те, що все буде добре!» - запевнила Ірина Борзова.

У День Європи відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015»

У фестивалі взяли участь: Вінницький соціально-економічний інститут Університету «Україна»; Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича; Вінницький коледж Національного університету харчових технологій; Вінницький технічний коледж; Вінницький транспортний коледж; Державний професійно технічний навчальний заклад «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище»; Вінницька філія університет сучасних знань; Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торгово-економічного інституту; Державний навчальний заклад центр професійно технічної освіти торгівлі та харчових технологій; Вінницький кооперативний інститут; Приватний вищий навчальний заклад «Вінницький фінансово-економічний університет»; Вінницький державний педагогічний університет ім. М.М. Коцюбинського; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; Вінницький національний аграрний університет; Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова; Вінницький національний технічний університет; Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету; Донецький національний університет.



Переглядів: 5050
Поширень: 0