В рамках проекту «Студентська Ліга-2015» у Вінниці пройшов чемпіонат з пейнтболу. У ньому взяло участь 20 команд, які представляли свої навчальні заклади. Перемогли студенти з Вінницького транспортного коледжу, Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ та Вінницького училища №1.

20 травня вінницька молодь вдруге випробовувала себе у чемпіонатом з пейнтболу. Захід організували Вінницька молодіжна рада та центр підліткових клубів «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради. Змагання проходили з 9-ї до 17-ї години в пейнтбольному клубі «Спарта», що знаходиться в Центральному парку культури і відпочинку.

​У Вінниці відбувся чемпіонат з пейнтболу

Всього у чемпіонаті взяло участь 20 команд, які представляли свої навчальні заклади. Кожна збірна складалась із п\'яти людей. У перервах між іграми команди смакували чай та каву, співали пісні під гітару.

Переможцем серед вінницьких вишів стала команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, серед коледжів - Вінницького транспортного коледжу, а серед училищ - Вінницького училища №1. Усі переможці отримали грамоти та дороговартісні призи від спонсорів – Бліц-Таксі, Фітнес-клуб «Fit-Lift» та Starvin Coffee.



Переглядів: 3760
Поширень: 0