Урочистості з нагоди 50-річчя навчального закладу відбулися 25 травня в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Садовського. Привітати колектив технічного коледжу зі знаменною датою до зали театру завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк, голова обласної ради Сергій Свитко, заступник Вінницького міського голови Андрій Рева, роботодавці, випускники та друзі закладу.

Звертаючись з вітальним словом до педагогів та студентів коледжу, голова облдержадміністрації Валерій Коровій зауважив, що представники іноземних компаній, приїжджаючи на Вінниччину, завжди відзначають високий технічний рівень місцевих спеціалістів. І джерелом такого ставлення, на думку очільника ОДА, є в тому числі й підготовка спеціалістів у технічному коледжі.

Вінницький технічний коледж відсвяткував 50-річний ювілей

«Сьогодні багато економістів веде мову про новий економічний уклад - креативну економіку, формування креативного класу, який у найближчі 100-200 років буде домінувати й творити в цьому світі все те, що продукуватиме людина. І надзвичайно важливо це усвідомлювати. Зараз ми по-новому сприймаємо твердження, що не може бути руху вперед, якщо ми не розвиватимемо галузі, які фактично формують фундамент сучасної економіки: технічні науки, технічні дисципліни», - зауважив Валерій Коровій.

Вінницький технічний коледж відсвяткував 50-річний ювілей

Керівник області також висловив переконання, що в цей непростий час у молодого покоління формується нове, патріотичне ставлення до власної країни, відтак побажав студентам закладу здобути якісний фах і впевнено дивитися в майбутнє.

Вінницький технічний коледж відсвяткував 50-річний ювілей

З 50-ю річницею з дня заснування коледжу привітали колектив ВНЗ і голова обласної Ради Сергій Свитко та заступник Вінницького міського голови Андрій Рева.

У ході урочистостей не обійшлося й без нагород: кращим педагогам закладу були вручені відзнаки Міністерства освіти і науки України, а також Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради.



Переглядів: 4307
Поширень: 0