1 вересня святковий дзвоник пролунав не лише для першачків у загальноосвітніх школах, а й для багатьох студентів вищих навчальних закладів.

У число тих, хто з сьогоднішнього дня носитиме почесні звання курсантів і студентів Вищого професійного училища Львівського університету безпеки життєдіяльності увійшли 270 молодих хлопців та дівчат зі всієї України.

У Вінниці вже стало доброю традицією урочистості з нагоди посвяти в ліцеїсти проводити на Європейській площі.

У Вінниці відбулась посвята курсантів у рятувальники

У присутності голови облдержадміністрації Валерія Коровія, заступника Вінницького міського голови Ігоря Корольчука, начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковника служби цивільного захисту Руслана Шевчука та інших представників органів влади новоспечені курсанти склали присягу українському народу на вірну службу.

У Вінниці відбулась посвята курсантів у рятувальники

Привітати майбутніх рятувальників окрім рідних та близьких першокурсників прийшло чимало охочих. Адже стати курсантом училища, а згодом і рятувальником сьогодні вважається престижем.

Навчатися в училищі хлопці та дівчата будуть два з половиною роки. За цей час вони мають освоїти чимало знань та навичок, котрі їм знадобляться в нелегкій та водночас цікавій професії.

У Вінниці відбулась посвята курсантів у рятувальники

Не оминуло своєю увагою захід і духовенство. Священики благословили курсантів на гарне навчання та на благородні справи в ім’я України – окропивши присутніх святою водою.



Переглядів: 4080
Поширень: 0