Дмитро Кривий, студент напряму підготовки «Комп’ютерна інженерія» Вінницького національного технічного університету влітку проходив стажування в австрійській компанії Robo у Відні (Австрія), яка виробляє розвивальні дитячі конструктори.

Запрошення на зустріч з директором цієї компанії Дмитро отримав цьогоріч у червні на Міжнародній науково-практичній конференції «Thiele Foundation Summit 2015 San-Francisco» в Сан-Франциско (США), де виступав з доповіддю про свої наукові розробки.

Під час стажування Дмитро мав цікаві зустрічі з фахівцями провідних ІТ-фірм Австрії, відвідав кілька стартап інкубаторів: TalentFlow та Metalab — лабораторію, що працює з ІТ-спеціалістами. Лабораторія обладнана сучасними технологіями і має необхідний арсенал — 3D принтери, лазерні різаки, ЧПУ фрезери та багато сучасних пристроїв і деталей, необхідних для створення й впровадження сучасних ІТ-проектів.

Студент-винахідник із Вінницького політеху проходив стажування у Відні

Дмитро активно співпрацює з американською компанією Texas Instruments, виробником напівпровідникових елементів, мікросхем, електроніки та виробів на їх основі, що розташована у Далласі (штат Техас, США), та безкоштовно отримує звідти сучасну елементну базу для реалізації своїх винаходів.

Про третьокурсника факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії ВНТУ, переможця міжнародних конкурсів та олімпіад Дмитра Кривого нещодавно розповідали у військово-патріотичному телепроекті «Хоробрі серця. Покоління незалежних» телеканалу «1+1». А саме про його розробку — робота для антитерористичних операцій.

Дмитро Кривий: «Я патріот України. Я тут народився, тут живу і планую жити й надалі. Всі знання, які в мене є, вкладу в те, аби допомогти нашим солдатам».



Переглядів: 4045
Поширень: 0