Народна студія сучасного  танцю DANCE EDEM Вінницького національного технічного університету отримала першу премію Третього міжнародного телевізійного фестивалю "Вогні Львова".

Студія танцю DANC EEDEM вже впродовж 12 років успішно представляє ВНТУ на різноманітних загальноуніверситетських, міських та всеукраїнських конкурсах, фестивалях та концертах. У фестивалі міжнародного значення взяла участь уперше.

Пройшовши перший етап – відеовідбір, колектив отримав запрошення на Третій міжнародний телевізійний фестиваль «Вогні Львова», що проходив 14 листопада у місті Лева.

На розсуд журі, члени якого представляли Україну, США та Італію, DANC EEDEM представила два номери.

Журі відзначило високий рівень виконавчої майстерності, артистизм учасників колективу, художню цілісність композицій.

Студія "DANCE EDEM" ВНТУ отримала першу премію фестивалю "Вогні Львова"

І в категорії молодь (18-25 років) студія танцю DANC EEDEM у складі Юрія Бабія, Ольги Адамчук, Олександра Вельгуса, Тетяни Мельник, Ольги Ільїної, Юрія Паринюка, Анни Коробко, Михайла Килимчука, Олександра Морозова, Ігоря Філіппова виборола Першу премію фестивалю.

Керівник DANC EEDEM — талановита і креативна Катерина Федоренко, директор університетського клубу.

Катя зуміла об’єднати в університетському клубі висококваліфікованих ентузіастів, які вміють підтримати, вдосконалити сценічні таланти студентів. Ці організаторські здібності Каті Федоренко, активна участь у мистецькому житті міста — і особиста, і студентів вишу, поціновані — нагрудним знаком «Аматор мистецтва». До речі, такої нагороди в університеті не має ніхто.

Аби танцювати, потрібен гарний настрій. А що робити, коли не до танців?

«Починати танцювати! І настрій стане хорошим. Це уже тисячі раз перевірено і не лише мною. Танець — найдієвіший антидепресант. І без жодних небажаних побічних впливів. DANC EEDEM — танцювальний рай! У раю поганого настрою не буває!» — Каже Катя.

За інформацією прес-центру ВНТУ   http://impuls.vntu.edu.ua/



Переглядів: 4746
Поширень: 0