3 березня у Вищому професійному училищі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулися урочистості з нагоди восьмого випуску курсантів та студентів навчального закладу. 

Вручали дипломи студентам та курсантам закладу проректор університету - начальник училища Микола Говорущак, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський, начальник головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук та начальник відділу освіти, науки та професійної підготовки Департаменту персоналу ДСУ з надзвичайних ситуацій Юрій Рись.

Сьогодні майбутні рятувальники отримали дипломи про освіту

Валерій Бачинський зазначив: «Сьогодні, коли ми вручали дипломи, то дивилися на підтягнутих молодих людей з розумними очима, з іскоркою в очах, видно було, що вони – це дійсно патріоти нашої держави, це ті люди, які будуть з гідністю розбудовувати нашу незалежну Україну, якими ми надалі будемо пишатися». 

Сьогодні майбутні рятувальники отримали дипломи про освіту

Також посадовець за багаторічну, сумлінну, творчу працю та досягнуті успіхи у навчанні й вихованні підростаючого покоління нагородив почесною грамотою проректора університету – начальника Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Миколу Говорущака.

Сьогодні майбутні рятувальники отримали дипломи про освіту

Начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук зазначив, що серед студентів училища є хлопці та дівчата з Донецької та Луганської областей, а також зауважив, що в місті Вінниця випускаються професійні молодші спеціалісти, які дуже потрібні гарнізону. «Наприклад, до вінницького гарнізону прибуває 13 прапорщиків, вони - молодші спеціалісти, і всі, без винятку, виявили бажання в подальшому навчатися в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. Ми чекаємо молодь, адже нам потрібно оновлення нашого колективу. Дуже добре, що вони обрали професію, яка дійсно потрібна людям», – підсумував Руслан Шевчук.

Сьогодні майбутні рятувальники отримали дипломи про освіту

Офіційні урочистості закінчилися невеликою концертною програмою за участі студентів та випускників училища.



Переглядів: 3559
Поширень: 0